Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Николай Нанков: „Списка на Мирчев“ трябва да се допълни и от Оси, на когото гостуваха Денков и Петков

Политика

Николай Нанков: „Списка на Мирчев“ трябва да се допълни и от Оси, на когото гостуваха Денков и Петков

Николай Нанков: Списка на Мирчев трябва да се допълни и от Оси, на когото гостуваха Денков и Петков - Tribune.bg

„Необходимо е съставяне на правителство с дълъг хоризонт и премиер Бойко Борисов. Само така държавата ще се върне на пътя на стабилността и сигурността". Това заяви Николай Нанков във Велинград, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч.

Бившият региотален министър допълни, че е поет ангажимент, че при следващ кабинет на ГЕРБ-СДС да се предвиди разширяване на 27 километра от 60-километровия път Асеновград-Смолян. Както и разширяване с трета лента на пътя от Варвара до Велинград в 6 участъка с обща дължина 5,8 км, за да може движението от автомагистрала „Тракия“ до Велинград да се облекчи", добавя той.

Нанков коментира, че е необходимо да се повиши достъпността до този чудесен край, в който успешно се развива туризмът. Бившит регионален министър припомни, че при предишните управления на ГЕРБ почти не е останал път в Родопите, който да не е ремонтиран в това число подченени водопроводи, но предстои и още работа по осигуряване на резервни водоизточници.

Кирил Петков и Николай Денков са отишли на крака при ромски лихвар, обвинен за трафик на хора и купуване на гласове

Николай Нанков коментира и „Списъка на Мирчев“ визирайки депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.   

„Сега, в помощ на елфите, троловете и хобитите ще подам още имена за „Списъка на Мирчев“, които в момента блестят с отсъствието си: Оси, на когото гостуваха Николай Денков и Кирил Петков, както и Румен с прякор Пилето, да ме извинят дамите за другия му прякор – Румен Гъза, ама така е известен човекът на Мирчев във Велико Търново. От списъка липсва и много известният в ловешкото село Галата Беро Горския, както и Алдин Протезата. И още, и още… Да си ги попълни Мирчев предлагам“, коментира Нанков.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети